تعیین اسم شناسنامه فرزند

دسته بندی : ارث و امور حسبی | اصلاح شناسنامه
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام
دوست من چند وقت ديگه خرداد ماه دخترش به دنيا مي آيد با شوهرش مشكل داره درخواست طلاق داده تو پروسه طلاق و جدايي هستند هنوز به خاطر حامله بودن خانم جدا نشدن ولي به احتمال زياد بعد از تولد بچه جدا ميشوند
براي اسم بچه و شناسنامه پدر بچه بايد اقدام كند؟ يعني اسم بچه پدر انتخاب ميكنه ؟
چون خودش ميخواهد بگذاره هانا
الان تعيين اسم شناسنامه با كي هست
ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام این موضوع معمولا مبتلی به نیست که رویه واحد داشته باشند ادارات ثبت احوال اما باتوجه به اینکه پدر برای گرفتن شناسنامه اقدام میکند در صورت اختلاف نظر پدر ملاک خواهد بود و البته بعدا قابل تغییر خواهد بود