در مورد تصرف ملک دیگری صدور سند مالکیت

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند
مهدی ریحانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

درورد برشما ملکی هست قرا شده برمبنای کی توافق شده بود ونوشته ای که هست راه پله مشترک باشد اول ایشون ملکشو ساخت والان که متوجه شدیم 6متر درزمین ما تصرف کرده است وراه پله کلش توی زمین ما هست وقتی فهمیدم که دفتر خانه به ما گفتند که شما اطلاع دارید وحق حقوقتان گرفته اید قبل ازاین که سند ها تفکیک شود ایشون ملک را به کسی قلنامه فروخته والان ازما اون طرف شکایت می کنه که بیایید امضا کنید الان می خواستم لطف کنید ایشون می تواند بدون حضور ما وامضا ما سند را انتقال بدهد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود اسناد باید ملاحظه گردد ولی بطور کلی اگر ملک شما تصرف شده باشد باید رضایت شما جلب شود