تکلیف حسابهای متوفی بعد از فوت و برداشت از حساب توسط یکی از ورثه

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام‌ و احترام
اگر برادر ناتنی ام بعداز فوت پدرم از حساب مرحوم (طی سه روز) تا دفن بشه مبلغ یک‌میلیارد تا دو میلیارد تومان خارج کنه و به عناوین محتلف فاکتور بیاره ....‌
چنین اجازه ی داره یا خیر ....
لطفا قانون دراین مورد چه میگه لطفا بهدصورت ساده بیان نمایید
با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی، باید ثابت نماید وجهی که برداشت شده است طبق فاکتورها ضرورت داشته است، شما میتوانید سهم الارث خود را از این شخص مطالبه کنید.