گرفتن مهریه و نفقه از متوفی

دسته بندی : خانواده | بطلان نکاح
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر ببخشیدمادرم سال 1393بایک بازنشسته ازدواج کردن ومهریشون 5میلیون تومان است شوهرشون سال 1401فوت شدن ویک خونه ازشون به ارث مانده ودوتا فرزند از خانم اولشون وراث دارد ولی از مادرم هیچ فرزندی ندارن و الان دوتا وراث برای سهم الارث اقدام کردند
سوالم اینه آیا از سهم خونه چیزی به ارث میبرن یانه؟
آیا میتونیم علاوه بر مهریه ،برای نفقه هم اقدام کنیم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام مادرتون مقدار یک هشتم از قیمت خونه به ارث میبره و مطالبه مهریه به نرخ روز میتوانید درخاست بدید نفقه گذشته رو هم میتوانید یا دادخاست مطالبه مهریه مطالبه کنید