دریافت پول داخل حساب به عنوان مهریه

دسته بندی : خانواده | مطالبه مهریه
غزال زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

میتونن از خود همدان حسابها رو مسدود کنن؟ ببخشید سوالمو جواب ندادین پولی که داخل حساب شوهرم هست میتونم ب عنوان مهریه بگیرم؟ماشین و موتور داره اما خونه ب نامش نیست ولی قبض گاز و برق خونمون ب نامشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بله شما میتوانید پول داخل حساب ایشان را توقیف نمایید در ضمن در صورت صدور اجرائیه برای ایشان ، ایشان امکان انتقال پول را از حساب خود ندارند .از محل سکونت خود اقدام نمایید .