استرداد وسایل جهیزیه توسط زوج

دسته بندی : خانواده | استرداد جهیزیه
عباس جاوید
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ، خلاصه توضیح میدم ، حافظ امین جهیزیه پدرخانوم من بوده و بعد از اینکه رای جهیزیه به نفع من ( مرد ) صادر شد من دستور استرداد گرفتم ولی حافظ امین وسایل های من رو تحویل نداد که شکایت کیفری کردم و بعد از تجدید نظر رای 1 سال حبس تعلیقی گرفتم براش ، الان میخوام وسایل هام رو پس بگیرم از طرف دیگه زنم مهریه شو گذاشته اجرا ، چطوری وسایل رو پس بگیرم که همسرم بابت مهریه ازم نگیرش ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام وسایل جهیزیه بابت مهریه توقیف نمیگردد. مگر اینکه ارزش اعتباری بالایی داشته باشد