تعلق مهریه و مبالغ مندرج در سند نکاحیه به قیمت روز

دسته بندی : خانواده | مطالبه مهریه
فرشته عباس پور
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر ببخشید من میخوام، طلاق بگیرم اما وکیلی بهم گفت نمیتونی چون دلیل موجهی برا طلاق نداری اما من به این دلیل خون رو ترک کردم چون پدرش منو تهدید به مرگ کرد و یه بخش از مهریه من 3دانگ از خونه پدرش هست که سند نزدن و فقط در مسوده نوشته شده وکیل میگه اینو هم نمی تونی بگیری و 114سکه ویک میلیار وجه نقد در سند ازدواج هست که وکیل میگه یک میلیارد هم به قیمت روز برات حساب نمیکنن میشه یفرمایید ایا گفته های وکیل درسته من واقعا نمی تونم مهریمو بگیرم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام هر انچه در سند نكاحيه قید شده باشد به عنوان مهریه به شما تعلق میگیرد ضمنا مبالغی هم که به عنوان مهر قید شده است به نرخ روز محاسبه میگردد.