حضانت فرزندان بعد از طلاق

دسته بندی : خانواده | تحویل فرزند
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام،شوهرم من رو مجبور کرده که بریم برا طلاق توافقی دادخواست بدیم و توافق هم طبق خواسته ی خودش باید باشه و میگه اگه مخالفت کنی بچه هارو ازت میگیرم ،دختر 13 و پسر 8 ساله دارم .
بنظرتون کاری میتونم انجام بدم ؟؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

در خصوص دختر خانم خیر ایشان یعنی دختران خودشان تصمیم میگیرند که با پدر زندگی می‌کنند یا با شما ولی در خصوص فرزند پسر 8 ساله حضانت تا سن بلوغ با پدر خواهد بود مگر پدر صلاحیت نگهداری نداشته باشد که دادکاه ادامه حضانت را تصمیمگیری میکند در هر صورت شما خق ملاقات دارید