اعتراض ثالث اجرایی در اجرای احکام

دسته بندی : خانواده | مطالبه مهریه
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خشته نباشید ببخشید پدر من چن سال پیش یک ماشین از یه بنده خدایی خریداری کرد بصورت قسطی بعد از تموم شدن قسط هاش پدرم به دلایلی نتونست بره و تعویض پلاک کنه الان خانوم اون اقا درخواست مهریه کرده و اموال او اقا که شامل ماشین ما میشه توقیفه الان میخواستم بدونم باید چیکار کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما باید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی در شعبه اجرای احکام ثبت کنید و نستندات مالکیت ارائه کنید برای نگارش لایحه و دادخواست کمک خواستید میتونید تماس بگیرید