یا مرد 27 ساله میتواند استیفای حق کتد؟

دسته بندی : حقوقی | احوال شخصیه
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من پسری27 ساله هستم،که بخاطر مشکلات خانوادگی از دوران نوجوانی افسردگی گرفتم و از لحاظ روحی و روانی بهم ریختم.من نتونستم هیچ شغلی داشته باشم بخاطر این که علاقه به موسیقی داشتم و همیشه دلم میخواست از موسیقی درآمد داشته باشم،ولی هیچوقت خانوادم چنین زمینه های رو برام فراهم نکردن.پدرم سرمایه دار هست ولی بخاطر سنی ک دارم دستم به هیچ جا بند نیست آیا میتونم از لحاظ قانونی اقدام کنم و از حق و حقوقم دفاع کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام باتوجه به بالغ بودن. و رشید بودن و داشتن سن قانونی مشکلی و محدویتی ندارید موفق باشید.