اخذ رضایت از محکوم له.

دسته بندی : حقوقی | اجرای احکام
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر شاکی از من به خاطر بدهی شکایت کرده بود و دادگاه حسابم رابسته بود حالا با شاکی توافق کردیم و شاکی رفته خدمات قضایی نامه رفع توقیف منو با کد رهگیری گرفته شاکی می‌گوید که من باید این نامه را به اجرای احکام ببرم ولی من میترسم که منو به خاطر بدهی جلب کنن البته من هم نامه توافق با امضا و اثر انگشت شاکی و دونفر شاهد را دارم ولی میترسم الان سوال من اینه که نامه بدون مهر هستش من باید به دادگاه ببرم یا شاکی ممنون میشم جواب بدین

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام در صورتی که لایحه الکترونیک در دفتر خدمات قضایی ثبت شده می توانید از سامانه پیگیری پرونده صحت آن را استعلام و سپس به دادگاه مراجعه نمایید یا وکیل دادگستری اخذ نماید تا مراجعه نماید ولی برای راهنمایی دقیق پیشنهاد می گردد مشاوره تلفنی از بنده اخذ گردد