مشکلات و اختلافات خانوادگی

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من یکسال ازدواج کردم
زمان خواستگاری خانواده همسرم ذکر کردن که پسر هم خونه و هم ماشین و هم کار دارد .
ما هم جز ده سال میشناختیم اعتماد کردیم
بعد از اینکه وارد زندگی شدیم متوجه شدم مادر همسرم خونه رو به نام خودش زده تا اگر بحث طلاق بود اوایل ازدواج پسرش هیچ مالی نداشته باشه و بعد از یکسال همسرم هم کار درستی نداره یعنی کار شرکتی که گفته بودن رو نداره و نسبت به سطح خانوادگیمون در فقر دارم زندگی میکنم
در این یکسال هشت ماه دو شیفت کار کردم
هم صبح و هم بعد از ظهر دوجای مختلف که بتونم خرج خودم دربیارم
اما همسرم اصول اخلاقی درستی هم نداره
هم به خاطر دروغ های خودش و خانواده از چشمم افتاده و هم بی مسئولیت بودنش و هم اینکه همه جای خونه سیگار میکشه
کلا روز خوابه و تو اتاق خواب توی دسشویی توی حمام و حتی سر سفره غذا سیگار میکشه
نمیتونم زندگیم با ایشون ادامه بدم
فرهنگ های ما کاملا متفاوت هست
اما مهریه هم اینطوری بهم تعلق نمیگیره با اینکه وضع مالی خانواده همسر من خوب هست و حقوق خوبی دارند
اما چون چیزی به نام پسرشون نزدند
چکار باید بکنم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر از راه توافق پیش برید شاید بهترین کار باشه در خصوص مهریه هم اگر اقدام کنید شاید خانواده همسر دخالت کنند برای پسرشون یکم مسائل و موارد دعاوی خانواده متعدد هست و به مرور زمان اتفاق میوفته. بهترین راه توافقه اگر حاصل نشده میتونید تماس بگیرید و مشاوره در خصوص موارد مختلف سوال و جواب باشه