افشای اسرار خصوصی افراد

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و وقت بخیر من یک ساله نامزد کردم موقع آزمایش ازدواج متوجه شدم ک بیماری اچ آی وی دارم و به همسرم گفتم ک بیا جداشیم مریضی سختی هست بعد پیش دکترم رفتیم ک دارو داره مصرف کنه هیچ مشکلی پیش نمیاد شما مبتلا نمیشی من گفتم جدا شیم خودش گفت نه من و دکترم گفتیم هیچ کس نباید اینو بفهمه تا آخر عمر ولی الان تو این مدت همش تهدید میشم ک مریضی رو بگه و من دستم بستس اگه بگه و آبروی منو ببره با اینکه از اول میدونستم من باید چیکار کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر تهدید به افشا میکنه نرمال نیست و میتونید یه جوری تعهد بگیرید ازشون یا نهایتا درخواست طلاق کنید و به استناد این بیماری در داگاه بدون اینکه کسی متوجه بشه پیگیری کنید. اگر جزییات دیگه ای هست میتونید تماس بگیرید