گرفتن اقرارنامه از کارگر مبنی بر دریافت حقوق

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام پدرم تاسال1399حدودا 60سال بری یک نفر کارگری وکشاورزی نموده وبیمه نداشته ومقدارری زمین در اختیارش بود که درسال 99 ما را فریب داده وکلا با یک ملیارد تومان بابت پس گرفتن زمین وحق 60ساله توافق نامه ای تنظیم نموده وحق هر گونه شکایت را ازما سلب نموده اند آیا میتوانیم احراز حق نماییم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم بله همچنان با اثبات رابطه ی کاری‌،امکان مطالبه و شکایت برای پدر وجود دارد.