آزمایش بارداری برای طلاق زوجه

دسته بندی : خانواده | طلاق
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر من خانممو میخوام طلاق بدم برگه طلاقش اومده ک ببرم محضر ولی نمیاد بره ازمایش بارداری بده و اینکه جلسه دادگاه برا قسط مهریه هم باید یه ماه دیگه برم از شما سوال دارم آیا میشه بدون برگه بارداری کاری کنم ک طلاق خونده بشه و اینکه آیا میشه اول طلاق داد بعد سراغ جلسه دادگاه برا مهریه رفت؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم خیر باید برگه ی آزمایش بارداری را ارایه دهید. در زمان طلاق باید تکلیف حقوق مالی زوجه معلوم شود.