درخواست مسدودی کد ملی محکوم علیه

دسته بندی : حقوقی | اجرای احکام
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و احترام ، بنده یک چک به تاریخ شهریور 1402 بلا محل دارم ، چند مرحله اقدام ،استعلام برای ملک و ماشین و غیره به نتیجه نرسیدم آخرین مرحله هم شماره تلفن را هم نقطه زنی کردند نشد دیگه نمی‌دونم چکار کنم . مگه میشه یه آدمی که دسته چک داره هیچ چیزی بنامش نباشه ، لطفاً راهنمایی کنید چه باید بکنم . متشکرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم درخواست مسدودی کدملی محکوم علیه را مطرح کنید البته باید رییس واحد اجرا را متقاعد کنید تا چنین درخواستی را بپذیرد.