مطالبه ارث از پدربزرگ

دسته بندی : ارث و امور حسبی | مطالبه سهم الارث
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باعرض سلام من یه پدر دارم که از بچگی با مادرم طلاق گرفته واز اون موقع رفته یه زنه دیگه گرفته وکلا مارو ول کرده به امان خدا ما دوتا برادر هستیم که مارو ول کرده رفته نزدیک به 20 سال میشه حالا به پدرم از از ارث پدری خود ارث رسیده میخواستم ببینم میشه ما شکایت کنیم.از پدرم که به ما هم ارث برسه یا نمیتونیم ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترامبا توجه با ماده 863 قانون مدنی تا وقتی که پدر شما زندست شما سهمی از ارث پدر بزرگتون نمیبرید