آیا امکان اعتراض نسبت به این مورد وجوددارد؟

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
مادر من آموزگار بازنشسته سال 1400 هست
بعد از اعتراض جمعی از بازنشستگان 1400 برای رتبه بندی قرار شد یک مبلغی رو با توجه به رتبه‌بندی معلم‌ها براشون واریز کنند
از لحاظ رتبه ، مادر من رتبه استادیار معلم داره و ایشون 30 سال سابقه کار و مدرک لیسانس هم داره
تمام همکارهای ایشون که از لحاظ سابقه و رتبه و مدرک با ایشون برابر هستند مبلغی حدود 20 میلیون به بالا گرفتند ولی مادر من حدود 14 میلیون گرفت
قراره تا آخر ماه هم مبلغ دیگری به حسابشان واریز بشه که بازم برای مادر من بسیار کم تر از بقیه خواهد بود
ایشون بعد از اینکه متوجه این اشتباه شده ، بعد اعتراضات بسیار به اداره آموزش و پرورش ناحیه و اداره کل تونستند به اون‌ها متوجه کنند که اشتباهی صورت گرفته و ایشون باید مبلغی بیشتری دریافت می‌کردند ولی الان متاسفانه اداره میگه که مادر من همون مبلغ کم رو باید بگیرند و اگر از تهران زمانی برای اعتراض و اصلاحیه آمد مادرم می‌تونه اعتراض کنه !
یعنی رسماً حق مادرم ضایع شده جوری که حدود 20 میلیون از پولش پریده
آیا راهی هست که بشه اعتراض کرد و پول را گرفت ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر درخصوص معلمان بازنشسته به موجب طرح مصوب مجلس طرح همسان سازی حقوق در مرحله اجرا می باشد ولی هنوز اجرایی نشده باشد.