مطالبه سهم ازاموال پدری

دسته بندی : خانواده | مطالبه نفقه
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشین ...پدر من 15 سال پیش با مادرم طلاق گرفته و خیلی ادم کثیفی بود مادرم بدون مهریه قبول گرد گه طلاق بگیره حتی میخاست منو داداشم رو به بهزیستی بده که مادرم نزاشت ..الان هم پدرم 7 سال ازدواج گرده دوباره صاحب بچه اس ..من میخام که حق خودمو داداشمو ازش بگیرم ایا میتونم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام از حق ،فقط نفقه آنهم تحت شرایطی به شما میرسد تا مادامیکه پدرتان در قیدحیات است از اموال وی شما حقی ندارید