اقدام قانونی هیات مدیره ساختمان علیه احدی از ساکنین

دسته بندی : حقوقی | وکالت
فرشته عباس پور
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر. یکی از مالکین برج مسکونی که من در ان ساکن هستم، شارژ رو مرتب نمی ده،اگرهم بده کمتر از حد تعیین شده می ده و از برق مشترک استفاده شخصی می کنه و در پارکینگ هم مازاد حقش ماشین پارک می کنه.در تصمیم گیری ها با فحاشی و دادوبی داد تشنج ایجاد می کنه. چند بار از هیئت مدیره خواستم ازش شکایت کنند ولی نکردند. الان همین فرد و پسرش کاندید هیئت مدیره شدن و اگر انتخاب شن حتما سؤ استفاده های بیشتری می کنند. چطور می تونم مانع انتخابشون بشم ؟ می شه خودم شکایت کنم یا باید هیئت مدیره و چند نفر از مالکین امضا کنند؟ ممنون میشم جواب بدید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام، مطابق قانون تملک آپارتمان ها میبایستی اعضای هیات مدیره از طریق قانونی و با ارسال اظهارنانه علیه فرد اقدام نمایند .