ابراء و بذل مهریه و رجوع از آن

دسته بندی : خانواده | مهریه
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر برادرمن سه سال میش اززنش جداشد چون زنش طلاق میخواست توافق کردن حق طلاقم گرفت ورفت دنبال کاراش ازمهریشم که هرجیش به گردن پدرم بود دادبهش سه دنگ خونه ماشین طلا همه رابردسربچه هم توافق کردن که میش مادربمونه تموم مخارجشم داداشم میده ولی اون الان داره تهدیدمیکنه پول میگیره دائم به بهونه های مختلف بعدم میگه که من میتونم برم مهریما بزارم اجرا میخواستم ببینم میتونه به راحتی دوباره مهراجرابزاره پدرمم فوت شدن حقشم دادن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اگر مهریه را ابراء نموده باشد دیگر نمی تواند رجوع کند ولی اگر مهریه را بذل نموده باشد میتواند از بذل رجوع و مهریه را مطالبه نماید