اجاره سند برای آزادی متهم چگونه امکان دارد

دسته بندی : حقوقی | اجرای احکام
لیلا اردستانی رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و خداقوت
می‌خوام برای آزادی یک زندانی که میزان سندش 200میلیونه سند اجاره کنم به چه مکان یا ارگانی مراجعه کنم تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی مکان یا ارگان خاصی وجود ندارد باید پرس و جو کنید بعضی مالکین سند خود را اجاره میدهند اجاره وثیقه در یک قرارداد حقوقی و به‌صورت کتبی منعقد می‌شود، که شامل شرایط و مقرراتی است که هر 2 طرف (مالک و اجاره‌کننده) باید به آن پایبند باشند. برای مثال، در مورد اجاره سند برای زندانی، اجاره‌کننده (معمولا زندانی یا خانواده‌اش) با توجه به مبلغی که باید به‌عنوان وثیقه یا ضمانت به دادگاه یا مراجع قضایی ارائه دهد، از مالک(صاحب وثیقه) موقتا سندی را اجاره می‌کند. موارد مهمی از قبیل تعیین شرایط اجاره، نحوه بازگشت سند پس از اتمام مدت اجاره، میزان وثیقه یا ضمانت مالی و دیگر جزئیات ضروری، معمولا در قرارداد اجاره تعیین می‌شود.