فروش ملک توسط یکی از ورثه

دسته بندی : حقوقی | املاک
بهاره دهقان
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر بر ای یک ملک قولنامه ای شامل 9000 متر زمین و 1600 متر سالن که هم ورثه ای است و هم شریک دارد ولی شریک و هیچکدام از ورثه مایل به انجام افراز از طریق اداره ثبت نیستند اینجانب به عنوان یکی از وراث میتوانم اقدام برای درخواست افراز از طریق ثبت را به تنهایی انجام دهم یا باید از طریق دادگاه انجام شود

پاسخ کارآموز وکالت :

برای این که ملک موروثی فروخته شود نیاز است که وراثی که قصد فروش ملک را دارند از دادگاه تقاضای فروش ملک را داشته باشد و سپس دادگاه اقدام به فروش می‌کند و سهم هر یک را به آن‌ها می‌دهد.