دادخواست نفقه معوقه فرزند

دسته بندی : خانواده | نفقه
بهاره دهقان
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر 6 سال پیش از همسرم جدا شدم و حضانت فرزند پسرم رو به عهده گرفتم و اینکه تو این شش سال پدر فدزندم نفغه ای پرداخت نکرده ایا الان بعد از گذشت 6 سال میتونم شکایت کنم؟

پاسخ کارآموز وکالت :

در صورتی که دادخواست مطالبه نفقه معوقه فرزند به دادگاه ارائه شود ، دادگاه بر اساس آن حکمی صادر نمی کند و صرفا نفقه ایام حال و آینده به فرزند تعلق خواهد گرفت .