روابط کار و کارفرما و قانون کار

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام دو سال پیش از کارفرما شکایت کردم بابت بیمه مداک واریز به حساب داشتم رای به نفع بنده صادر شد اما کارفرما حکم از دیوان اورد و نقضش کرد و قرار داد پیمانکاری با سرپرستمون رو ارائه داد و ناگفته نماند که از دو سال واریزی به حساب تنها سه ماه اخر رو سرپرستمون برامون ریخته الان طبق دادنامه جدید کافرما من عزل شده از پرداخت حق بیمه و و نوشته شده که همون سرپرستمون موظف تهدات خودش و کارفرمای قبلی رو به جا بیاره لطفا راهنمایی میکنید چه کنم بعد از سه سال شکایت و این داستانا واقعا گیج شدم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

اگر سرپرست شما شخص حقیقی یا حقوقیست باید مجدداً از طریق اداره کار شکایت جدیدی رو علیه ایشان مطرح و تحت رسیدگی قرار بگیرد تا منتهی به صدور حکم و محکومیت پرداخت بیمه معوق شما گردد