ایا میتوانم برای طلاق اقدام کنم؟

دسته بندی : خانواده | طلاق
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام. من هشت ساله ازدواج کردم، همسرم هیچوقت شغل مناسب نداشت و من امنیت مالی ندارم، ضمنا ایشون بعضا مواد مخدر هم مصرف میکنن خودم دیدم پایپ دروسایل ایشان بود، ازهمه مهم تر ایشان تو این مدت دوبار به جرم سرقت زندان رفتن و ابروی من رفته و من در مشقت و سختی هستم چون هنوز هم امنیت مالی و روانی برای من ایجاد نکردن و من ازلحاظ روحی روانی داغون شدم. میتونم برای طلاق اقدام کنم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

کاربر گرامی با سلام؛ شرایط میبایست بطور کامل بررسی شود لیکن حسب توضیحات شما دوبار محکومیت کیفری زوج و هتک حرمت و شان زوجه و موارد دیگر از جمله مصرف مواد مخدر و موارد مانند عدم پرداخت نفقه و تامین مایحتاج از مصادیق دوازده گانه عسر و حرج تلقی میشود که ب زوجه حق طلاق میدهد لیکن بررسی اینکه ایا صرف این موارد ‌کفایت هست یا نیاز ب اقدامات دیگری هم هست در اینجا امکان پذیر نیست موید باشید