خسارت تاخیر تادیه چک

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
محسن شمس الهی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

یک فقره چک بابت خرید تلفن همراه به صورت آنلاین از یک شرکت پرداخت کردم ولی قرار شد پول موبایل و بهم بدند بابت وام.قرار شد20 میلیون برا من واریز کنند ولی16 میلیون واریز کردند.مبلغ چک هم 27 میلیون می‌باشد.بعد از یکسال شروع کردم به پرداخت اقساط 12 میلیون پرداخت کردم.شرکت تماس گرفت چون دی پرداخت کردی باید20 میلیون دیگه واریز کنی تا چک و برات بفرستیم.میخواستم بدونم می‌تونه چک منو نگه داره بعد از چندسال مبلغ بیشتری از من بگیره یعنی به مبلغ روز.من باید چیکار کنم که بتونم این چک و از اونا بگیرم یا پاس کنم.میتونم پول به حسابم بریزم که نتونه اذیت بکنه؟ممنون میشم جوابمو بدید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با توجه به این که خسارت تاخیر تادیه چک بر مبنای نرخ رسمی تورم محاسبه میشود؛ شما تعهدی به پرداخت مبلغ بالاتر ندارید.