آیا این به منزله گرفتن حق طلاق است؟

دسته بندی : خانواده | طلاق توافقی
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و عرض ادب، بنده در حال طلاق توافقی با خانمم می باشم، قبل از تنظیم دادخواست، در شورای حل اختلاف دادنامه ای با متن زیر صادر شده
(خوانده پرونده به محض اولین ابلاغ دادگاه جهت رسیدگی در شعبه خانواده دادگاه به اتفاق خواهان حاضر گردیده و موافقت و تایید خودرا
جهت صدور طلاق توافقی اعلام و اقدام و امضاء نماید و در این صورت فی المجلس خواهان از حقوق مالی خود برابر
سند نکاحیه صرفنظر نماید در غیر این صورت چنانچه خوانده در اولین جلسه دادگاه حاضر نگردید و یا وکیل قانونی خود
را حاضر ننماید، خواهان محق خواهد بود کلیه حقوق مالی خود را برابر سند نکاحیه برابر قانون از خوانده دریافت نماید
و خوانده هم متعهد گردید که رضایت کامل نسبت به طلاق توافقی داشته باشد و امضاء نماید)
سوال من اینه که،مطابق این متن در صورتی که در جلسه اول دادگاه حاضر نشوم، آیا حق طلاق از من گرفته میشه و هم میتواند درخواست مهریه کند و هم‌طلاق؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر این به منزله این نیست که حق طلاق گرفته می شود وامکان مطالبه مهریه وجوددارد . آن چیزی که در طلاق توافقی ملاک دادگاه است صورتجلسه طلاق توافقی که در بردارنده تمامی موارد وتوافقات می باشد.