رابطه ی نامشروع با رضایت دختر

دسته بندی : خانواده | ازدواج موقت
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
مدتی هست که با دختری ارتباط دارم و الان به زبون خودش از من تقاضای رابطه جنسی خواسته و بصورت رضایت و آزادانه شخص میباشد
اما کمی ترس دارم و اعتماد کاملی بهش ندارم که اگه بخام پرده واژن دختر رو بزنم و بعد از من شکایت کنه و مشکلات قضایی پیش بیاد
حالا سوالم اینه چگونه میتونم با وجود تجاوز با رضایت به یک دختر بدون تقصیر بشم و هیچ مشکلی پیش نیاد؟
آیا امکانش هست که مستقیم از چهره او فیلم بگیرم و از رضایت کامل دختر و آزادانه فیلم بگیرم و دیگه هیچ تقصیری نداشته باشم؟
ممنون میشم اگ جواب بدید🌱

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم تنها راه برای رهایی از مجازات ،انجام ازدواج دایم یا موقت است.صرف اعلام رضایت توسط دختر،باعث سلب مسئولیت کیفری از شما نمی شود.