مطالبه مهریه توسط زوجه

دسته بندی : خانواده | مهریه
فرشته عباس پور
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام همسر برادرم درخواست طلاق داده اگه برادرم به خواست خودش در دادگاه اول حضور نداشته باشه مشکلی پیش میاد و اگه بره دادگاه قاضی بخاطر اعتیادش اون رو به زور به کمپ می‌فرسته یا نه و مهریه اش با وجود اینکه برادرم بیکاره چطور مبلغ بیست میلیون رو قس بندی میکنن البته به نرخ روز

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام بله میتوانند حضور نداشته باشند و لایحه یا وکیل دادگستری ارسال نمایند در خصوص پرداخت مهریه بعد از محکومیت میتوانند دادخواست اعسار مطرح نمایند