ابطال معامله به قصد فرار از دین برای مطالبه مهریه

دسته بندی : خانواده | مهریه
بهاره دهقان
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

با سلام وقت بخیر،بنده در سال 98 مهریه رو به اجرا گذاشتم و همسرم در همان سال اقدام به انتقال اموال کرد،بنا به دلایلی بنده سازش کردم ولی رای در سال 98 صادر و شوهرم محکوم به پرداخت کل مهریه شد،بعد از سازش من پرونده ی مهریه رو تعلیق کردم ولی بعد از یکسال مجدد دچار اختلاف شدیم و من شوهرم رو به ترک انفاق محکوم کردم و مجدد مهریه رو اجرا گذاشتم اما اینبار ایشون اعسار دادن و مهریه تقسیط شد،متاسفانه قانونی تصویب شده که من نمیتونم علیه ایشون بجرم فرار از دین شکایت کنم،آیا بجز مورد فرار از دین میتونم بطلان معامله رو مطرح کنم و اموالی که در سال 98 به نام برادرشون منتقل کردن رو معامله ی صوری معرفی کنم و کل مهریه رو یکجا دریافت کنم؟

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام کاربر گرامی اصل بر صحت معاملات می‌باشد و به غیر از اثبات فرار از دین راهی برای ابطال معامله وجود ندارد و در صورتی فرار دین می‌باشد که معامله بعد از قطعی شدن حکم مهریه و مطالبه شما باشد