درخواست طلاق از سوی زوجه

دسته بندی : خانواده | طلاق
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

همسر من چندین ساله به من خیانت میکنه و متوجه گوشی جداگانه ای که برای ارتباط نامشروعش دارد شده ام البته او نمیداند
مهریه ایشون 500 سکه هست
ما یک فرزند پسر 13 ساله دارم و بینهابت فرزندم تحت تاثیر مادرش هست
الان برای پرداخت مهریه و حضانت فرزندم نمیدونم چه کاری انجام بدم
و چگونه با اثبات خیانتش طلاقش بدم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر مرد برای طلاق دادن همسرش نیاز به دلیل ندارد ومی تواند هرزمان بخواهد همسرش را طلاق بدهد. حتی درفرض اثبات خیانت زن مهریه به او تعلق می گیرد وحضانت فرزند پسر 13 ساله به عهده پدر می باشد. درصورتی که سوالی در خصوص روند طرح دعوا دارید تماس بگیرید.