بدهی مالیاتی و عوارض نوسازی و غیره به شهرداری

دسته بندی : شهرداریها | کمیسیون ماده 8 نوسازی
مرتضی احمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و خسته نباشید بنده یک ماهی هست که یه منزل ویلایی نوساز به صورت قولنامه ایی خریداری کردم و بعد از یک ماه میبینم از شهرداری مامور میاد درخونه ک باتوجه به تخلف و عوارض شهرداری اضاف بنا به مبلغ 150میلیون حکم تخریب داریم تا حالا3بار اخطاریه آوردیم. حالا از فروشنده میخام نسبت به بدهی به شهرداری اقدام کند امتناع می‌کند و می گوید پرداخت نمیکنم الان شکایت کردم میخاستم ببینم حرفم به جایی میرسه یان؟ ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اگر در قولنامه راجع به این موارد توافق نموده باشید مطابق قراردادتان رفتار خواهد شد و اگر در قرارداد ذکر نشده باشد طبعا باید فروشنده مبلغ مذکور را پرداخت نماید اما باز هم از داشتن وکیل متخصص حوزه شهرداری ها غافل نشوید. موفق باشید