صلح عمری و انتقال ملک

دسته بندی : حقوقی | املاک
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام یه آپارتمان به دوخواهر به صورت صلح عمری رسیده باهم قرار گذاشتن خواهر بزرگه خونه رو بخره از کوچیکه
خواهر بزرگه اصرار میکنه سند خواهر کوچیکتر رو بگیره ببره تنهایی کاراشو تو بنگاه بکنه میخوام بدونم آیا کاری باید رو این سندها انجام شه یا نه؟ چون هنوز پولی رد و بدل نشده بدون آیا باید سند بدیم یا نه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بخشی از موضوع شما بر پایه اعتماد است دادن سند به تنهایی اشکالی ندارد ولیکن شما میتوانید طی یک توافقنامه فی مابین که به تایید شهود نیز برسد مدارک را در اختیار ایشان قرار دهید و‌تعهداتی بر عهده ایشان در صورت تخلف قرار دهید