مشروط بودن فروش مبیع به فوت مشتری

دسته بندی : حقوقی | وکالت
مرتضی احمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
خانومی که دو‌دانگ سند به نامش خورده که فقط درصورت فوت همسر می‌تواند بفروشد والان احتمال جدا شدن دارد تکلیف دو‌دانگ چه می‌شود ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شرایط و نحوه انتقال دو دانگ در تشخیص صحیح بودن شرط ضروری است. اما به فرض که چیزی در مقابل پرداخت ننموده باشید شرط صحیح است. جدای از بحث صحت یا بطلان شرط مذکور که در رویه اختلاف نظر وجود دارد جدایی یا طلاق زوجین تأثیری بر صحت سهم شما ندارد ،و همچنان برای توانایی فروش ملک باید منتظر فوت فروشنده باشید.