توقیف سهم الارث به عنوان مهریه

دسته بندی : خانواده | مهریه
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

قسمت مهم سوال من این بود که
1. آ یا با توجه به اینکه در حد انحصار وراثت است شامل توقیف میشود یا حتما باید سند دار باشد؟
2. من از دفتر ازدواج اقدام کردم و توقیف کردم آیا روند اجرای احکام با این منوال صورت میگیرد یا علاوه بر دفتر ازدواج باید به مراجع دیگری مراجعه کنم. لطفا شفاف تر توضیح دهید.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و اجترام بله قابل توقیف است به شرطی که قبل از توقیف سهم خود را به شخص دیگری نفروخته باشد و مراتب پیگیری می بایست از قسمت اجرای مهریه اداره ثبت پیگیری شود