مطالبه اموال زوج از زوجه در زندگی مشترک

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام علیکم
همسرم از خانه زده بیرون در مجاورت خیابان خودمان در منزل پدرش بسرمیبرد
به من حق طلاق وحق حضانت فرزند را
داه است لذااولا هیچگونه خرجی تا به امروز بمن وبچه نداده است
دوم اینکه خانه و ماشین بنام من است
خانه را پدرم با دریافت اندکی پول ازمن مابقی را نگرفتند و بصورت وکالت‌نامه بنامم نموده است و یک باب مغازه بنام فرزندم که حضانت تام اختیار را من از همسر دارم
حال وی در تدارک مدارک واسنادسازی برای شکواتیه دارد که خانه و ماشین را ازمن بگیرد
من چطوری باید دفاع بکنم
و اینکه در طول مدت چندسال زندگی که در خانه شخصی خودم بوده است میتوانم از ایشان طلب اجاره تا به امروز را بکنم
ومهم تر اینکه من قصد طلاق ندارم
او همه جا جار زده که طلاق گرفتیم من هنوز اقدامی برای جاری نمودن صیغه نکردم
ممنونم از مهرتان

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام در خصوص نفقه فرزند می توانید از ایشان طی دادخواست مطالبه نمایید اما در خصوص سوال دیگر باید بررسی گردد تحت چه عنوانی و چه مستنداتی درخواست نموده تا پاسخگویی شود به صورت کلی امکان پاسخ دهی نیست