تبدیل وضعیت به واسطه سابقه ایثارگری

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام بنده سه سال پیش در دانشگاه علوم پزشکی ایلام تبدیل وضعیت شدم با سابقه ایثارگری پدرم ، الان یک نامه از وزارت جهاد به دانشگاه علوم پزشکی ارسال شده مبنی بر عدم سابقه داوطلبانه جبهه پدرم و آن نامه جهت تبدیل وضعیت کان لم یکن تلقی شود ، اکنون تکلیف کار من چه میشود در صورتیکه از بنده خطایی یا تخلفی سر نداده و خود جهاد سازندگی اشتباه کرده اند

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام در هر صورت به هر دلیل اگر اشتباهی صورت گرفته تصمیم نهایی با دانشگاه می باشد چرا که مرجع ذیصلاح برای این موضوع دانشگاه می باشد و با توجه به اشتباه جهاد قابل اعتراض نیز نمی باشد