شرط تنصیف اموال زوج و زوجه

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر

به عنوان شروط ضمن عقد؛ حق طلاق؛ حق خروج از کشور و حق تقسیم اموالِ مرد چه درخواست طلاق از طرف مرد و چه از طرف زن باشد را به صورت رسمی و در دفتر اسناد رسمی؛ ثبت نمودیم.

سوال های من (سه سوال):
1) آیا ابطال سند تقسیم اموال مرد اساسا ممکن و مقدور است؟

2) آیا مرد در صورت پشیمان شدن می تواند به تنهایی این سند را ابطال نماید یا حضور و موافقت زن در دفتر اسناد الزامی است؟

سوال سوم: آیا مرد می تواند برای فرار از این سند؛ در صورت یک طلاق احتمالی؛ همه دارایی ها مانند خانه خریده شده بعد از تاریخ عقد را به نام پدر و سایر بستگان و دوستانش بزند تا زن نتواند صاحب نصف اموال او شود یا قانون متوجه این قضیه میشود و نصف اموال را به زن برمی گرداند؟

ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی پاسخ سوال اول و دوم منفی است و در خصوص انتقال اموال توسط مرد،امکان ابطال اسناد وجود دارد.