مطالبه ی الباقی ثمن معامله

دسته بندی : حقوقی | املاک
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ،پدرم 78ساله وبیسواد می باشد ،چند هکتار زمین کشاورزی به همراه سوله را پارسال با قولنامه دستی بدون مهر بنگاه به یک نفر فروخته بدون اینکه شاهدی از طرف ما وجود داشته باشد .خریدار خودش نوشته و دونفر هم از طرف خریدار امضا کرده اند .سوال اینکه خریدار هنوز دوسوم پول رانداده و ملک را تحویل گرفته ،آیا میشود معامله را باطل کردو ملک را پس گرفت ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سام کاربر محترم بستگی دارد حق فسخی برای پدر در قرارداد تعیین شده یا نه.اگر نه امکان ابطال معامله وجود ندارد و تنها امکان مطالبه ثمن وجود دارد.