درخواست تغییر عنوان شغلی

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
بنده از سال 92 در یک سازمان دولتی به صورت پیمانکاری با سابقه بیمه تامین اجتماعی مشغول به کار بودم و در سال 1400 تبدیل وضعیت به رسمی صندوقی گردیدم ولی از 8 سابقه بنده به دلیل عدم مطابقت مدرک تحصیلی با سمت فقط 2 سال لحاظ گردیده که این باعث خسارت و اختلاف حقوقی بسیار گردیده است در صورتی که سمت فیزیکی بنده در ان سال ها کاملا با مدرکم مطابقت داشته و فقط چون سازمان همچین ساختار و سمتی نداشته بنده را با سمتی دیگر جذب نموده است.
از اساتید محترم درخواست دارم که بنده میتوانم از طریق دیوان شکایت کنم ؟به نظر اساتید نتیجه ای دارد ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام شکایتی مبنی بر تغییر عناوین شغلی به اداره کار متبوع خود ارائه نمایید و با تغییر عنوان شغلی سابقه خود را اصلاح فرمایید