انجام پروسه طلاق توافقی

دسته بندی : خانواده | طلاق توافقی
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و خسته نباشید من و همسرم با توافق در دفتر اسناد رسمی او مهریه ابرا کرد و من وکالت طلاق دادم الان سوالم این بود به جهت ان که هر دو کارمند هستیم و وقت زیاد نداریم و میخواهیم پروسه طلاق زودتر انجام شود اگر هر دو بخواهیم وکیل جداگانه بگیریم هزینه اش حدودی چقدر می شود چقدر زمان میبرد کار تمام شود که نیاز به حضور ما در دادگاه نباشد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام هزینه انجام وکالت ثابت نیست و امکان داره با یک وکیل 10 و با یکی 15 و 20 توافق کنید و رنج قیمتی معمولا همین تلورانس هست با شرایط شما شهری که سکونت دارید هم تاثیر داره حدود 2 الی 3 ماه زمان سپری خواهد شد. اگر مورد دیگه ای هست میتونید تماس بگیرید و توضیحات بیشتری یا توافقات انجام بدید. موفق باشید