آیا از کار افتادگی تعلق می گیرد؟

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من حدود 11 سال سابقه بیمه دارم و از معلولین بهزیستی در کارگاه تیرچه بلوک شهرستان گرگان مشغول بکار میباشم تقاضای کارافتادگی دارم چون وضعیت کار درسن 48 سالگی برام سخته ایا میتونم کار افتاد گی بگیرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر برای اینکه باید مدارک ومستندات خودرا به سازمان تامین اجتماعی محل فعالیت ارائه دهید تا این نورد در کمیسیون پزشکی سازمان تامین اجتماعی مورد بررسی قرار گیرد.