راهکاری قانونی در فرض سوال

دسته بندی : خانواده | طلاق
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده در استان یزد رندگی میکنم حدود 2/3سال پیش همسرم شکایت کرد که من ازخونه انداختمش بیرون و زدمش که دروغ بود و به خونه پدرش که دراستان کرمان هست رفت بعد برای دروغ خود برادر و خواهر و خاله خودش رو برای شهادت دروغ به دادگاه اورد درحالی که شاهد ها که اورده دادگاه اصلا موقع رفتن همسربنده از خونه اونجا حضورنداشتن و نبودن ولی بنده دوتاشاهدداشتم که دقیقآ همون مکان بودن و دیدن که چه اتفاقی افتاده بعد دادگاه شاهد های همسرم رو خواست و قسم داد اوناهم قسم دروغ رو خوردن و بنده هم به قاضی گفتم وقتی اینا قسم دروغ خوردن منم واگزا رمیکنم به قرآن و بنده محکوم شدم 2سال حبس بعد حبس بنده به جریمه نقدی تبدیل شد بعد از گزشت الان 2/3سال از این موضوع همسربنده الان درخواست طلاق داده و تواین مدت 2/3سال بنده بامدرک هم نفقه و هم مهریه خانم رو پرداخت کردم الان حکم طلاق به دلیل همون حکم 2/3سال پیش من که من خودم گزشت کردم و گفتم چون قسم دروغ خوردن ک من ازخونه بیرونش کردم و زدمش صادرشده میخاستم ببینم الان چکاری میتونم بکنم راجب این موضوح

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر خانم زمانی میتواند درخواست طلاق را مطرح نماید که یکی از موارد عسر وحرج را دردادگاه ثابت نماید تابتواند طلاق بکیرد. یکی از این موارد سوء رفتار مستمر زوج هست