طلاق توافقی در دادگاه خانواده

دسته بندی : خانواده | طلاق توافقی
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام
بنده و نامزدم به علت عدم تفاهم اقدام به طلاق توافقی کرده ایم و بعد اتمام دادگاه مراجعه شده برای پزشک قانونی برای بکارت، نظر پزشک این بوده که سائیدگی جزئی صورت رفته از ساعت ونوشته که فعلا شواهدی دال بر دخول مشهود نمی باشد. و این رو به مدارک برای حکم قاضی به دادگاه داده ایم
میتونم بپرسم که چه حکمی با این نظریه خواهند داشت؟
متشکرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام این موارد در اصل رای تاثیر نداره و طلاق صادر خواهد شد برای حذف نام همسر از شناسنامه طرفین خواهد بود. موارد دیگه اگر سوال دارید میتونید از همین پنل مشاوره رزرو کنید