راهکار قانونی در فرض سوال

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام.
بنده در یک کامیون شریک شدم ب طوری ک یک دانگ من و 5دانگ فرد دیگر.
ما درسال اول شراکت قراردادی نوشتیم بنباب جهات کار و چگونگی تسویه و.. ک ان قرارداد در ابان ماه سال 1402 ب پایان رسید و دیگر قراردادی ننوشتیم چون من ب شریکم اعلام کردم بنده قسد فروش دارم.(چون هم قیمت پایین بود و هم انها پولی برای خرید نداشتن بنده هم زیاد پیگیر نبودم و الان در اردیبهشت 1403 بهش اعلام کردم یا بردار سهم منو ب قیمت بازار منظور از بازار مشتری ک قسد خرید داشته باشه ک اونم حاضر کردم ک قیمت اعلامی شریکم بوده از قرار کل 3/200/000/000 میخواهد ولی بنده هم بهش اعلام کردم مشتری دارم ک کل ماشینو 3/800/000/000 تومان خریدار دارم .
حالا جوابی ک شریکم داده اینه ک میگه . اگ میخوای از 3/200/000/000 سهمت را میخواهم اگرنه برو هرکاری ک از دستت بر میاید انجام بده .
حالا چه کاری کنم شکایت کنم ؟ایا جواب درستی خواهم گرفت؟
هزینه کل وکالت چگونه است؟
درضمن در سند خودرو ثبت شده ک یک دنگ ب نام من میباشد .

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر در صورتی که شرکاء در خصوص مال مشاع اختلاف داشته باشند مال به مزایده گذاشته می شود وسهم هر شریک داده می شود.