جلب محکوم علیه مالی

دسته بندی : حقوقی | اجرای احکام
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر بدنه نوری هستم یه آپارتمانسازی 2 سال پیس ساختمانی در مجاورت منزل ما بنا کرد و باعث آسیب به چند نقطه منزل گردید هرچه خواستم باهاش از طریق دوستانه حل کنم نشد مجبور شدم شکایت کنم بعد از کلی درسر و هزینه کردن دادگاه اونرا محکوم کرد و محکوم به پرداخت خسارت شد و ... دادگاه چک کرد دید هیچ شماره حسابی به اسمش و هیچ خودرویی به اسمش نیست حکم جلبش رو 2 ماه گرفتم هر وقت سر ساختمان جدیدی که داره احداث میکنه مشاهده اش میکنم و با پلیس 110 تماس میگیرم قبل از اینکه مامور بیاد فرار میکنه کلانتری محل کاملا می شناستش و باهاش ارتباط خسته شدم چکار باید بکنم هم خونه خراب شدم و هر چی وقت میگذارم نتیجه نمیگیرم آیا بازرسی و یا جای دیگری هست که بتونم اقدام کنم .

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام خیر تنها راه برای وصول محکوم به جلب ایشان می باشد و همچنین می توانید نامبرده را ممنوع الخروج نمایید یا از طریق شماره مویابل درخواست ردزنی نمایید.