آیا چنین دست نوشته ای معتبر است؟

دسته بندی : خانواده | طلاق
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
متن دست نویسی با امضای خودم نوشته ام که در آن حقوقی برای همسرم قائل شدم مثلاً حق طلاق و امضای شخص دیگر پای این متن نیست حتی همسرم و در هنگام نوشتن آن از عواقب آن آگاه نبودم. حتی الان نمیدانم دقیقا محتوای آن دست نوشته چیست. همسرم در دادگاه ها به این دست نوشته استناد خواهد کرد. آیا میتوان آن را انکار کنم؟ یا چطور از زیر بار آن شانه خالی کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر بستگی به محتوای دست نوشته دارد ولی در خصوص حق طلاق هیچ گونه اعتباری ندارد چون حق طلاق باید به موجب وکالت نامه به خانم اعطا گردد.