درخواست مطالبه عیدی و سنوات

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام اگه کارفرمام‌ بیاد دفترخونه بهم امضا بده که سفته رو گم کرده بعدها برام مشکلی بوجود نمیاد؟ ( گم نکرده ولی نمیدونه کجاست )
و اینکه عیدی 2 تا حقوق ثابت و سنوات 1 حقوق کامل میباشد؟ برای چن سال سابقه کار به بعد محاسبه میشه عیدی و سنوات؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام بله در صورتی که اقرار نامه رسمی با قید شماره های سفته بدهد و عدم ادعاهای بعدی چه توسط خود و چه اشخاص ثالث بدهد مشکلی نیست و عیدی طبق تعیین وزارت کار و سنوات نیز یک پایه حقوق می باشد و ربطی به سابقه خدمت ندارد