آیا همسر سابق به واسطه حضانت فرزند میتواند ادعایی غیر از نفقه داشته باشد

دسته بندی : خانواده | حضانت
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و خسته نباشید 6 ماهه ازدواج کرده ام که همسرم یک فرزند پسر9 ساله از ازدواج قبلی دارد ،، که مدتی است مادرش شروع به ناسازگاری کرده و قصد حضانت گرفتن بچه را دارد ،،، آیا این خانم با گرفتن حضانت به جز اقدام کردن برای نفقه آیا می‌تواند ادعای دیگری بر ملک یا اموال داشته باشد ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی، خیر ، مادر فقط میتواند نفقه فرزند را از پدر مطالبه کند.